Приемането на антикорупционното законодателство позволява сигнали, които постъпват в антикорупционния орган

...
Приемането на антикорупционното законодателство позволява сигнали, които постъпват в антикорупционния орган
Коментари Харесай

Цветанов за Горанов в ефира: В немалко от случаите поднесените сигнали не кореспондират с истината

" Приемането на антикорупционното законодателство позволява сигнали, които постъпват в антикорупционния орган и, когато прокуратурата разпореди да бъдат осъществени инспекции. Има съответните периоди, за които би трябвало да завърши тази инспекция и тогава към този момент можем да приказваме дали има някакво нарушаване. Това демонстрира, обаче, че и депутатите подлежат на инспекции. Трябва да изчакаме 20 дни, по-късно ще имаме публично прессъобщение от Комисията. В не малко от случаите поднесената информация в общественото пространство като сигнал не кореспондира с истината ", съобщи Цветан Цветанов в предаването Плюс-минус по Нова тв в отговор на въпрос дали Владислав Горанов е нарушил закона.

" Имаме управническа стратегия, която се изпълнява стриктно от болшинството, което е сред ГЕРБ и Обединени патриоти, само че има други решения, които се взимат в българския парламент, които не са в обхата на съдружното ни съглашение на управническата стратегия и, където разчитаме и на друга парламентарна поддръжка. ".

На въпрос имат ли депутатите от ГЕРБ боязън от длъжностен кабинет Цветанов отговори:

" Нямаме боязън от длъжностен кабинет. Ние може да дадем образци, че когато имаше длъжностен кабинет на Радев имаше и доста тежки решения за страната ни, и такива, които забавиха някои промени, които трябваше да продължат. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР